Окриленi

Славик Демишев
Вона літає в небесах
(i зорі поряд з нею...)
Вона літає в небесах,
а вiн - понад землею.

У кожного з них свiй полiт,
як свiй полiт у птицi:
згори їй видно цiлий свiт,
йому - усi дрiбницi;

згори - минуле й майбуття,
а знизу - те, що є...

  Кохана!
  Ти - моє життя;
  i свiтло ти моє.

Ми рiзнi в незначному, та
ми схожi в головному:
людське призначення, мета...
Свiтогляд у цiлому.

Доповнюєм будь-який брак
ти - мною, я - тобою...             

        *   *   *   *   *

Ми рiзнi в дечому, однак
окриленi обоє.


         дек. 2009