для

Зоря Доры
ми-діти глибоких ,синіх морів.
душі безсмертних байдужих богів.
ти-суміш перцю з найкислішим лимоном у світі.
я молю щоб не пропустити з тобою ні хвилини,ні миті.
будучи в світі вдихаєш те саме повітря що й я,
та для мене найпрекрасніше посеред всіх лише твоє імя.