Не буду я журитися!

Наталя Мазур
Не  буду  я  журитися!  Не  хочу!
Піду  в  поля,  де  трави  ще  зелені.
Сплету  вінок,  у  роси  ноги  змочу
І  сонця  назбираю  повні  жмені!

Медовий  спас  передає  привіти.
Завзято  все  живе  радіє  дневі.
Будяк  бузкові  з  фіолетом  квіти
Протягує  мохнатому  джмелеві.

Дзюрчить  маленький  у  ярку  струмочок,
Йому  сюркоче  коник  на  підмогу.
Я  під  вербою  сяду  в  холодочок
І  принесу  свою  подяку  Богу!

Спасибі,  Господи,  за  день  чудовий!
За  тепле  сонце,  що  в  блакиті  сяє!
Торкнув  лице  промінчик  кольоровий...
А  мого  смутку  зовсім  вже  немає.




14.08.2011