***

Алла Левченко
**********
Стемніло. За вікном осінній вечір;
Тополя стукає в вікно.
Ти обійми мене за плечі,
Налий в бокал п'янке вино;
Ти пригорни мене до себе,
Погладь волосся, як колись,
І подумки звернись до неба,
За нас з тобою помолись:
За все хороше у житті
Подякуй небесам
І прошепчи слова прості
-Тебе  нікому не віддам.

Стемніло. Небо зорями укрилось
І місяць загляда в вікно.
Нам долею в житті судилось
Кохання, як п'янке вино.
Я ніжно пригорнусь до тебе,
Як ніби втратити боюсь;
Я подумки звернусь до неба,
За нас з тобою помолюсь:
-  За все хороше у житті
Спасибі небесам,-
Я знов шепчу слова прості:
-  Тебе нікому не віддам.
2009р.