***

Степаненко Василь
В саду моєму
В дощ розквітнув лотос.
А я дозрів, побачивши тебе.
Повір, на сьомому
я опинився небі.




*
В моём саду
в дожди расцвёл весь лотос
А я созрел, удивив лишь тебя.
Поверь, я на седьмом
уж небе...

после прочтения моего любимого автора