Човен життя веде завжди вперед

Александра Салюк
Сміюся, радію, страждаю,
Повір мені - просто живу,
І щастя нестримно шукаю,
Не міняю його на грошву.
І все, що знаходжу - красиве,
А жити - це значить іти,
Хтось скаже, що все не постійне,
Та все це ми маєм знайти!
І я не постійна, я знаю,
За це я страждала не раз,
Постійно казали кохаю,
Та я ж не боюся тих фраз!
Не знаю я вічне кохання,
Та мрію його я знайти,
У серці буває вагання,
Та з щастям його не сплести.
Не думай, що я розкохала,
Ти вічно живеш у мені,
У душу шалено пірнала,
Тепер я пливу у човні.
Він гріє і світить яскраво,
Тихенько у ньому засну,
Цікаво, о як же цікаво,
Чи скоро без нього піду?...