Хто нинi маргiнали?

Сияющий Свет
Рецензия на «Маргiнали» (Инна Приходько)

...маргінали маргіналам різниця:
є зламані стрижні, є зламані долі,
одні лиш гіркої хочуть напиться,
а інші лиш спати під небом у полі...

...а є такі люди, що Совість продати
не можуть, не хочуть ні за що,
навіть за те, аби багатіями стати
все рівно не хочуть, бо люди трудящі...

...вони не такі, багатств не хапають,
на гідність людську наступити не можуть,
бо гідність велику свою вони мають,
і знають, що їм ніхто не поможе...

...вони маргінали???