27

Армине Асатрян
Amen inch veradarcav,
Amen inch nuinn darcav.
Noric huiss chqvec,
Havats mnac qes het.

Anhnar e aranc qes,
Aranc qo naivacki
Aranc qo cicaxi u kataki
Aranc qo tuil koxmeri..

Kyanke noric datarke tvum
Kyanki imaste qo mechei tesnum.
Aprelu kerpem uzum  pntrel
Miain ailevs indz ch chanajel.
Aranc qes... ch kam es,
Im kyanke avartvele qo gnalut het;
Karevor chi hima vochinch
Vochinch ch ka el..aranc qes...

Spring '11