Присвята Единому Голосу Краини

Анна Усадская
Очі, що світять полум'ям,
Ніби і добрі, й сумні.
Посмішка - найщіріша
З посмішок на Землі.

Музика серця твого
Інші серця зігріва.
Голос чарівний, казковий
Творить в людині дива.

Зовнішньо - справжня Людина:
Мужня, надійна, тверда.
Тільки, здається, захована
Ніжна, чуттєва душа.

Вірним собі залишайся,
Мрії не зраджуй своїй,
Що б не було - не здавайся,
Впевнено йди до мети.


Пожалуйста, кому не трудно! Вступайте в группу в контакте этого замечательного человека!
Много аудио-видео и просто приятная обстановка!
http://vkontakte.ru/club30455405