Каламбур на беларускай мове - 1

Леонид Ганчаров
Каламбур жанчыны пра Глеба і пра глебу

Чаго ДЗЕЛЯ  ЖЫЦЬ
Мне там, ДЗЕ ЛЯЖЫЦЬ?
Ляжу я НА Глебе,
Ляжыць Глеб НА  ГЛЕБЕ.

***

Каламбур о Глебе и о почве

Чего ради жить
Мне там, где лежит?
Лежу я на Глебе,
Лежит Глеб на почве.