Я знайду тебе, коханий...

Ната Наталия
Я згадую тебе
        на кожнім кроці
І вірю,
        знов кохання зацвіте!
Свою любов піду
        шукати в світ широкий,
І там знайду
          коханий  я тебе...


Плейкаст "Я піду в далекі гори"