Чи я перед тобою в чомусь винна?

Ирина Шилинговская
Чи я перед тобою в чомусь винна?
Плід від кохання жииме в мені.
Моя любов єдина і остання
Ще тліє та зникає у вогні.

Життя даємо Божому створінню...
Невже не має права на життя???
Плід нашого солодкого сплетіння
Я не віддам!Не відпущу у забуття!

Його серденько скоро вже заб"ється
І перший поштовх я відчую у собі.
Може тоді любов твоя проснеться
І ти зрадієш,може хоч тоді...