Коли генерали

Артём Довгополый
Коли генерали з поглядом в небо
Думають про тріумфальну арку,
Коли п`яниці в безцінну чарку
Зливають весь біль і всю свою скруту,
Коли олігархи червону руту
Збирають зі смутку п`яниць і зброї,
Про світло пишуть Сабом і Рітчі,
А я вдивляюсь в твоє обличчя,
Моє весняне видіння раю.
Я серед квітів твоїх збираю
Срібні роси фіалкових ранків,
Вливаючи в море сонетів і танків.
Моя прекрасна, я біля тебе.