морське натхнення

Аморис
Рожевий захід єднає з морем
Зелені води лоскочуть небо.
Чайки плачуть над власним горем,
Така у чайок дурна потреба.
Терпкий арОмат чужих цигарок
Сміття важливе-байдужий голос...
В зіниці ока пісочний замок-
У полі житнім пшеничний колос.
Морська скарбниця чудес всесвітніх
Таїть в глибинах своїх русалок.
Ми не живемо до років літніх
Палаєм жаром як недопалок...
Ти  паперовий кораблик в мисці-
Віддай штурвал!Витягуй якір!
Я - капітан.Карауль на вишці...
Морська вода-наша альма-матір.
Легкі поклони в Якості пошани
Для сонце-зорей,що усе пробачить.
Ми  їжаки .Нутром мов каштани
От тільки цього ніхто не бачить.