забагато крапок...

Фиолетта
забагато  крапок…  забагато  неточних  епітетів...
ще  чогось  забагато…  а  тишу  хочеться  витерти,
та  вона  тут  присутня,  і  віртуальні  конверти,
поштар  не  несе,    і  останнє,  -    лиш  смайлик  і  later…

є  сезони  дощів…  в  мене  певно  сезон  посухи,
у  психрометрі    дещо    тонка  волосинка  обвисла,
глупа  ніч  децибелами  вставлена  в  вуха,
безсонням  волає,  і  ниє,  казиться  і  свище.