iснування... без тебе

Мила Льева
я шрифтом брайля тобі напишу навпомацки ніжні листи...
я серцем їх карбуватиму...своїм серцем...
                їх прочитаєш ти...
я виб"ю ті слова на папірусі золи...вітер нехай донесе
тобі серця мого тугу...розповість тобі, як я сумую без тебе...
яким здається марним мені моє життя....
                це не життя... це існування... без тебе....