Карпатський край

Ната Наталия
В Україні є край пречудовий,
Де смерічок зелений розмай,
Там розкинулись гори високі
І потоків дзвінкий водограй.

Різнотрав'я квітують духмяно
Серед луків, серед полонин.
Гори високо в небо тікають
І торкають лиш хмари вершин.

Між горами, немов серпантином,
Річки в'ються, в долину біжать
І сріблясті гірські водоспади
Нам так весело й гучно шумлять.

Мій карпатський крає чудовий,
Як люблю твою чисту красу!
Усім серцем до тебе я лину
Й крізь життя цю любов пронесу!


Плэйкаст «Карпатський край»


Фото из личного архива, обработка в ФШ