дай, Боже милий, часу крила...

Светлана Чернявская
Дай, Боже милий, часу крила,
щоб я змогла і полетіла
в моє дитинство, де мене
щодення  не наздожене,
де вранці сонце сходить вчасно,
як вишня, щастя  спіє рясно
для мене – дівчинки малої...
не відчуваю долі злої,
та все одно чогось немає,
того, що лише серце знає.