цi бузковi вiршi...

Мила Льева
бузковий аромат сп"яніння...
до мене в липень з травня залетів...
це якесь божевільне помутніння...
вечір сріблястим дощем замерехтів...

мені той аромат ввижався всюди...
в"їдався в мозок...в серце...
бузковим було сонце...небо...люди...
навіть бузковим бачився серпень...

такий лагідній колір...аромат ніжній...
весь світ навколо бузковим став!
я написала ці бузкові вірші....
ти ж їх бузково прочитав.....