Про мене все...

Диана Столярова
Про мене все в моїх очах,
Не бійся зазирнути глибше.
Про мене все в моїх віршах,
Читай,про що щоночі пишу.

В постійнім вихорі подій,
Де спогади, де нездійснення,
Де у казковім світі мрій
Мої літають одкровення.

Лиш там знайдеш осінній день
В оцю шалену літню спеку.
І музику моїх пісень,
І біль,і жаль,і небезпеку,

Життя мінливість,що сплива,
Не слухаючи всі благання,
Й кохання щирого слова,
І сльози... також від кохання.