Промiнь кохання...

Натали Зеленоглазая
Чому повний місяць так душу лоскоче?   
Ввижається дивом перлина зірок...   
Вплітаю надію в ранковий віночок   
під вітру грайливий липневий танок...   

Скажи, чому знову до тебе по мріям   
ступаю сміливо, на крилах лечу? 
Наш промінь кохання чарівно-цнотливий...   
Напитись тобою б мені досхочу...   

Слова та поради і поглядів казка...   
Ще крок в невідомість - і поруч знов ти...   
Моя неповторність, мого сердця частка...   
Тобі не дозволю від мене  піти... 

© Зеленоглазая, 2011