Книга Свiтанку

Валео Лученко
        Артрові Сіренку

Книга світанку,
чужі письмена,
акварелі "мокрим по шовку"
Куди ти подівся, Старий Двійнику,
лишивши костур і кошовку?
Чи ще повернешся допити свій чай,
що пахощі Саду в себе увібрав?
Торкнешся ще раз живоплоту на ніч
щоб вранці на диво всім нам
він знову ясмином зацвів?