***

Анатолий Кравчун
Серце б'ється у вершках
Та не стримую я страх
По коктейлям помандрую...
Вишеньки позацілую...

Ох десерти - поцілунки навісні
Ох проглину сам себе від жалю
Ніч палає - літня, молода
Я ж не знав що сей десертик - зтає...