Has told itself, good luck!

Àëåêñàíäð Ïîäãîðíûé ßìàøòà
(from story about roads)

You driving in the truck
Has told itself, good luck!

Has taken nice a girl
Long waves and tall

And when you little driving tired
Forget about job, it’s mired

Hey, quickly stop the trucking
Take girl, and let’s go FAQ ing

And after sat on wheel, you think
Oh, I’m perfect FAQ er, I’m “king”!
I perfect driver I’m “road king”!
***

ÍÅÏÎÍßÒÍÛÅ ÑËÎÂÀ

Take girl, and let’s go FAQ ing

FAQing – âåäåíèå äèàëîãîâ ñ èñïîëüçîâàíèåì ÷àñòî çàäàâàåìûõ âîïðîñîâ.

FAQ (àíãë.ÿç.àáð.) Frequently Asked Questions – ÷àñòî çàäàâàåìûå âîïðîñû