esther

Корда
Like a cat tied to a stick...
Who am I? Прости!
People are strange my darling...
Listening to Marley

We passed upon the stairs,
И я ударил тебя плечом...
Как бы не было горячо
Выпей залпом этот пуэр -
Согреет.
But do you know I'm married?

И капельку химии
На деньги неплохо бы выменять.
От белой линии
Реальность чуть синяя.

И эти твои insinuating eyes...
Sorry, я забываюсь,
Путаю языки...
Встретимся у реки.
There you'll become my queen -
На кладбище ломаных льдин.

N' yeah -
Who told you I was a junkie?
Bullshit. Just a few months!
А на спине greedy monkey
Dancing a morbid waltz.

А прочла ли ты Веничку?
Yep, that crazy guy in the train!
Did u feel his eternal pain?
Never again, never again.

В электричках рассвет.
В башке jumble
You wanna just burn your flat
in the middle of a catwalk jungle
And finally leave this place!

Have you ever wanted to be normal?
Out of your rare nature?
Ну, обычной, да, такой faded butterfly?
Нет-нет, оставь drum-н-бэйс
И не закрывай руками горла..
You know you look like an angel?
But there is nothing I imply..

Just stay with me a bit
Watching this theatre
From a roof of my high-rise,
А потом кто-то свяжет об этом рассказ
Someone like J. D. Salinger
Or Jack Kerouac
Я ведь знаю, что будет именно так.
Извини, у меня вечный бардак...
I feel like I've been hit by truck...

Such a perfect day,
And I'm glad I spent it with you...
Кто-то всегда стоит на краю
Slowly decaying.

О чем я? Forget it I know
You don't speak russian...
Скажи, тебе было страшно?
Were you scared goddamn lord
And did you get what you worth?

I need an easy friend...
Тихо, тихо, на нас смотрит мент...
Some day we'll see our flag ascend...
Don't you think so?
Съешь "колесо".
Ну вот и все...