Там де щастя так близько...

Аморис
Там де щастя так близько
Під ногами завжди слизько.
Треба йти обережно до цілей
Щоб своє "Я" залишилось цілим.

Не дозволяй себе обманути
Спину і серце бережи від удару,
Кожен із дуру щось може утнути
Для цього не треба особливого дару.

Легше всього здатися,впасти,
Особливо коли щиро віриш.
Важко встати й на все забити,
Потім в собі усе переміриш.

Той,хто з душею відкритою настіж
Легше усього отримає волю,
Той,що живе виродків з-поміж
Заради кохання стерпить болю.