Я делаю вдох...

Эрос Амурский
Предупреждение - стихотворение написано на двух языках - русском и украинском.
Адресат ими владеет.

Я делаю вдох… и падают звёзды
И вновь твоё сердце дрожит,
Дух новой жизни явится спешит,
И вновь расцветают увядшие розы.

Розквітне троянда в саду серед ночі,
Її напуває кохання струмок.
Льє кванти енергій зірковий поток,
А ти ще не знаєш що серце захоче.

А сердце твоё я согрею любовью -
И страсти прилив ощутит твоё тело,
И песню желания сердце запело…
Я стану дурманом, смешавшимся с кровью.

Я стану повітрям яке ти вдихаєш -
І так непомітно ввійду я в тебе,
І тіло твоє там обійме мене,
Ти те чарівництво ніяк не здолаєш.

Волшебной водою ты сможешь умыться.
Я ведь смогу предоставить её.
Наполню той влагой нутро я твоё,
Чтоб страстью любовной в крови растворится.

І кров твоя буде неначе амріта,
Засяєш красою як та апсара,
А далі почнеться любовна та гра -
Що буде в тобі соком млості розлита.