Кульгавий сонет

Палад
Провiсниця наруги, згуби, зради,
до нетрiв непролазних забуття
жбурни мiй смiх, обачностi заради,
щоб ним я воскресiння не вiдтяв
~.~
душi, що вже наразi ледве дише.
Але блага до скону, знов i знов,
як квiтень в полонини - цвiту вишень,
у вiчностi - провiсницю-любов.
~.~
Провiсницю, пропасницю, хижачку,
примару, посередницю Небес.