Коли ми в дмика мо нудьгу

Анатолий Кравчун
Насолода
    Пристрасть
         Збудження
Фантазія тримається на нашому гачку
І у машини гальма не кидаються
Коли ми відмикаємо нудьгу

Пустельна мова
Відзначає бранця
Кидає у чоло гарячий світ
І тьма спокорено линає в шовк ліхтарний
Де тінь сміється заполамана о ніч...