Злынеида RUS

Александр Карпенко 3
Сало, сало.
-Злий бормоче.
їв його й серд-ночі
Хліб не треба ,
 тільки сало,
Що б пузяка виростала.

Сало я люблю з дитинства .
Як наїмся одне свинство.
раз я сало обіжрався
йшов по хаті та й усрався .

Мати сала не давала,
 і весь час його ховала.
Одного разу  вдень розпач,
злий винайшов салошукач.

( в разработке)