Darling, Please Don t Bite My Head Off - Nigel Bur

Хамлет Принц Ацкий
DARLING PLEASE DON'T BITE MY HEAD OFF

Darling please don’t bite my head off
Darling please don't make me pay
I know I forgot your chocolates
Didn't send you flowers today
Darling please don't bite my head off
Just because that I forget
Your birthday or your mother's name
Or the exact date that we met

Darling please don't bite my head off
I swear to you I care
I've never been untrue to you
You know I wouldn't dare
You'd like to eat me up for breakfast
Like to spit out all the bones
You haunt me and I hear your voice
When I am on my own
It goes yabber yabber yabber yabber
yabber yabber yabber yabber yabber...
You're nasty nasty nasty
Never ever nice
You'd like to lock me in the cupboard
With the gas meter and mice

Call me Monkey Man and Moron
Call me Bastard and Buffoon
The day I stop peeling your grapes
Is coming pretty soon
I am no longer your servant
I am no longer your slave
On the day you kick the bucket
I'll be dancing on your grave

Darling please don't bite my head off
Darling please don't make me pay
I know I forgot your chocolates
Didn't send you flowers today
Darling please don't bite my head off
Just because that I forget
Your birthday or your mother's name
Or the exact date that we met
I wish we'd never met



НЕ СНЕСИ БАШКУ МНЕ, ПРЕЛЕСТЬ


Не снеси башку мне, прелесть
И не предъявляй счетов
Знаю, я забыл конфеты
Не послал тебе цветов
Не снеси башку мне, прелесть
Лишь за то, что я забыл
День рождения, имя мамы
И когда день встречи был

Не сноси башку мне, прелесть
Клянусь, я не хотел
Я никогда тебе не врал
Да я б и не посмел –
Ты б на завтрак меня съела
Не оставив и костей –
И во сне я слышу – голос твой –
Зудит из всех щелей:
‘Ты блин ты блин ты блин ты блин
Ты, ты блин ты блин ты блин ты блин ..”
Ты отвратна и тебе давно уж
Не похорошеть
Ты б в чулан меня замкнула
К счетчику среди мышей

Пусть Ублюдок я и Клоун
Пусть Гиббон и Идиот
Но тот день, когда умою руки,
Скоро уж придет
Не слуга тебе я больше
Не ишак, не раб, не шут
Когда ты сыграешь в ящик
На могилке я спляшу

Не сноси башку мне, прелесть
И не предъявляй счетов
Знаю, я забыл конфеты
Не послал тебе цветов
Не сноси башку мне, прелесть
Лишь за то, что я забыл
День рождения, имя мамы
И когда день встречи был
Да лучше б он совсем не был


Информация о Найджеле Бурхе: http://burch.badtaste.ru/, там же можно скачать и послушать эту песню.