Кохання мо

Валентина Андрущенко Франчук
Кохання моє,
Як же довго чекала на тебе,
Я знала, що  є
Той,хто склонить до ніг моїх небо!
В далекім краю
Я впізнала тебе  мимоволі,
Ця зустріч в гаю
Назавжди поєднала дві долі.

Кохання моє,
Подарую тобі свою ніжність,
З тобою  одним
Я полинути хочу у вічність.
Нехай нам дає
Бог кохання на довгії роки,
У нове  життя
Починаємо першії кроки...