погода i японськi вченi

Богдана Синюк
Ось дочекалися дощу
Та знову все не так як треба
І знову в розпачі кричу
До чорного, страшного неба

А те не чує і все ллє
Мов водоспад паде на землю
То градом по деревах б’є,
То робить із полів пустелю

І нІкого в тому винить,
Що з примхами у нас погода
Планета  наша кудись мчить
І сонце змінює негода

То ж думи тЯжкії повзуть,
Що буде взимку, коли холод
Де люди їжу віднайдуть,
Коли на всіх чекає голод

І раптом, новина прийшла!
Японські вчені, мудрі діти,
Знайшли  як м'ясо вироблять!
Сказати з чого? Не радійте,

Бо треба очі закривать,
Та не читати етикетки…
Лайно ми будем споживать,
А думать, що їмо котлетки!

http://www.newsru.com/world/17jun2011/shitburger.html