Равлик-Павлик

Валео Лученко
...Равлик-павлик, хатинка на спині і шлях золотий…ой який він сьогодні сміливий
В пору ранню повзе до розкішної сливи…я дивлюся на нього і в мушлю ховаюсь думок
І струмок своїх диких емоцій в гумаках перехожу, які звикли до всього…
Я сьогодні змінився… щось сталося подібне до того, як в горах остання сніжинка,
що впала, спричинила гігантської сили потік…
він летить…вивергає каміння, ламає смереки … і далеко той грім долинає далеко…
я вдивляюся в себе і слухаю звідкіля відіб’ється відлуння…