Тихо кра ться серце

Владимир Залюбовский
Тихо крається серце
Розбиваю долоні
Ти для мене єдина
Я для тебе сторонній.
Очі кажуть не треба
Губи відповідають
Як завжди Я до тебе
Ти від мене тікаєш.

П-в:
Розбивається серце
Мільйони шматочків
Назавжди і ніколи
Я так більше не хочу.

Я метелик до тебе
На вогонь твого серця
І ніколи назавжди
Щастя-мить пронесеться.
Ніч злякалася ранку
Залишилися тіні
Аромат незабутній
На холодній постілі.

П-в.