Мех - мох

Станислав Цаплев
Мех - мох.

Мнёх. Мнях.

Мнох мях
Мягок мах.

Мео'х, мних,
Ма'них мих.
Моно'х монах -
Ми'нох мени'х.

Мяк мрак,
Ма'рок мак.

Мо'рох мрох,
Мрах миро'х.
Мо'лох млях,
О'мен сомно'х