День молодi

Лариса Лорнет
*(22.06.1941-09.05.1945-26.06.хх)*

Ну що ж, - таки діждались свята!
Дощить на мрії сподівань...
Рясним дощем вплітає м’ята
З любистком пахощі зітхань…
Та годі вже..! Світи і мандри,
Збирала по краплині з вас .
Зоря зійшла,..Закрили хмари,
бо серцю посміхатись - зась…
Воно ж таки щасливе, брате!
Слов`яни вміють вшанувати…
Лиш злодія втрачають грати.
А серце й розум - для гармат?!

Тоді, - мандруй собі світами,
Злітай над всесвітом без тями,
Або спочинь і спокій дай, солдат...


*К сожалению, в Украине демократия под угрозой,
 так как правящая партия пытается уничтожить оппозицию,
 я не разбираюсь в политике,но аморально играть на незаживающих ранах,
 в то время, когда нужно больше думать о будущем.