Типово

Михаил Коломиец
Типовій натюрморт на столі:
Пляшка вина, цукерки, квіти, фрукти;
Ну а за столом – теж типові двоє, -
Неначе в супермаркеті продукти.

Звичайний футуризм білизни на світанку,
Типово-звична сухість десь у горлі:
Малюнок вечору – зім’ята етикетка зранку
Від пляшки спорожнілої, забутої на столі.

Типова мовчанка на двох – очі додолу;
Прив’ялі квіти вже стоять на підвіконні:
Той вечір був лише один – це теж типово;
І тільки будуть все чекати твого тепло мої долоні.

25.06.2011