Людмила Сенчина - Золушка. Cinderella

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=Y4pSHbxmIOc

Either leave me or believe me
But I’ve had a dream last night
Where I saw at last arrival
Of my only dear knight.
And we were met by dancers
And a trumpeter as well
At the same time while my lancer
Cast on me his magic spell.

Either leave me or believe me.
I have danced twelve times quadrilles.
Every one of my admirers
Couldn’t catch a breath in thrills.
And the orchestra was perfect.
Folks had great fun at the end.
That’s because on fortepiano
King himself played minuet.

Either leave me or believe me.
It was such a pleasant ball.
And a painter very gently
Drew my picture on a wall.
And a sage man well renowned
Said that I'm a cutest girl.
As a beauty I was crowned
And got caught up in a whirl.

You’ll believe me or just leave me.
Everything I said is true.
But somehow accidentally
I have lost my little shoe.
After all night dreams went out
I’ve had no time for blues.
On a window I found
Pairs of rock crystal shoes.


Автор текста ( слова ) - Резник И.,
композитор ( музыка ) - Цветков И.

Хоть поверьте, хоть проверьте,
Но вчера приснилось мне,
Буд-то принц за мной примчался,
На серебряном коне.
И встречали нас танцоры,
Барабанщик и трубач,
Сорок восемь дирижеров,
И один седой скрипач.

Хоть поверьте, хоть проверьте,
Это был чудесный бал,
И художник на манжете,
Мой портрет нарисовал.
И сказал мудрец известный,
Что меня милее нет.
Композитор пел мне песни,
И стихи читал поэт.

Хоть поверьте, хоть проверьте,
Так плясала я кадриль,
Что тринадцать кавалеров,
Отдышаться не могли.
И оркестр был в ударе,
И смеялся весь народ,
Потому что на рояле,
Сам король играл габот.

Хоть поверьте, хоть проверьте,
Я вертелась как волчок,
И поэтому, наверно,
Потеряла башмачок.
А когда мой сон растаял,
Как ночные облака,
На окне моем стояли,
Два хрустальных башмачка.