Я кохаю

Евгения Зайцева Кириченко
Життя -  є річка,чиста вода
Синє синє наче небо.
Зростуть крила у кохання,
Хай летить воно до тебе.
  Зустрічай його весною
  З білим цвітом черемшини
  Жарке літо хай дарує
  Поцілунки мед-малини!

У кохання як під дахом
Мрії в небо наче птахом,
Хай летять вони усюди
Я з коханим разом буду!
Наче горлиця співаю:
Я кохаю,Я кохаЮ!
красна-квітка в зелен гаю
Від кохання зацвітаю.
Красна- квітка в зелен гаю
Від кохання зацвітаю!!!


Все чого давно бажаю
Я в очах твоїх побачу.
Вітер подих свій тримає
Вії тішить,завмер наче.
Вірність гоне негаразди,
-Хай летять за темну хмару!
Хай життя благославляє
БОГОМ ВІНЧАНУЮ ПАРУ!!!

Наче квітка в зелен гаю
Від кохання зацвітаю.
Наче горлиця співаю:
Я кохаю!