заховаю надворi я рану...

Дэмиэн Винс
Відгук на «Медный мальчик» (Вечное Сияние Чистого Разума)

 заховаю надворі я рану

 ідучи за краплинками крові,
 знайди, друже, мою домівку

 може, вже і не встигнеш

 тоді
 знайди хоча б домовину
 тоді
 доведеться вже випити пляшку
 а не половину