Я вже не лишаюсь собою

Михаил Коломиец
Я вам віддаю своє серце –
Останнє: до краю... до болю;
Я вам віддаю своє серце,
І вже не лишаюсь собою.

Я вам віддаю свою душу,
Що небом літала з думками,
А зараз вкривається  пилом
Та зароста полинами.

Я вам віддаю свої мрії, -
Єдине, що було зі мною:
З птахами злітайте у вирій –
Я вже не лишаюсь собою.

17.06.2011