Себе картати недоречно...

Ольга Марчевская
Себе картати недоречно...
Я в спогадах твоїх лишусь
спокуслива та небезпечна
і наостанок посміхнусь,
як голівудська кінозірка:
"Привіт, мій зайчику. Бувай!"

А вдома виплачуся гірко,
зроблю терпкий, духмяний чай,
скажу собі: "Так, безперечно,
все безперечно, я - права.
Себе картати недоречно",
але це все пусті слова...