Peggy March - I Will Follow Him. Я пойду за ним

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=5JVhbusBDi4
http://www.youtube.com/watch?v=RB7FOJGqWX8

Люблю я, люблю я, люблю я...
Куда б не шел, я следую, я следую, я следую...

Я пойду за ним,
Лишь за ним, куда бы он не шел.
Таких нету горных вершин
И нет океанских глубин,
(Таких нет у моря глубин,
У гор недоступных вершин,)
Чтоб удержать... меня от любви.

Я за ним пойду.
Он один затронул сердце мне.
Я с ним наяву и во сне.
Быть рядом есть счастье вполне.
Он божество мое.

Люблю я, люблю я, люблю я...
Куда б не шел, я следую, я следую, я следую...
Один он мой желанный, желанный, желанный.
Сегодня и так навеки, навеки, навеки...


I love him, I love him, I love him.
And Where he goes I'll follow, I'll follow, I'll follow.

I will follow him.
Follow him wherever he may go.
There isn't an ocean too deep,
A mountain so high it can keep,
Keep me away, away from my love.

I must follow him (follow him).
Ever since he touched my hand I knew,
That near him I always must be.
And nothing can keep him from me.
He is my destiny.

I love him, I love him, I love him,
And where he goes, I'll follow, I'll follow, I'll follow.
He'll always be my true love, my true love, my true love,
From now until forever, forever, forever.


P.S. Lines are used in the Russian version of
Harry Potter and the Amulet of Time
Book 3 - The Wolf and the Pelican
Chapter Twenty-Seven
The Big Prank and the Leaving Feast
http://www.snapetales.com/index.php?ch_id=97311