Засмагле Litо

Валео Лученко
засмагле літо: кучері, плече,
 черешні чорні, білі ночі
 не десь в Карелії, а тут в Передполіссі,
 де в кожній стрісі духи кубляться,
 не горобці… перебираємо коштовні камінці
 найкращих споминів найкращої пори...
 поговори зі мною… просто так, поговори.
 я хочу слухати твій голос,
 вібрації гортані, губ…
 долонь торкатися вустами
 та мить нанизувать на мить,
 та розчинятися в нірвані
 благої всеосяжної любові,
 яку дарує кожна мить з тобою…