Дружественный славянский микс

Ицхак Скородинский
Единственная нота –
Адзінота,
мне сыплет СОЛЬ на раны,
упірнаю
в бессоньне,
в з-з-з губы ночи…

Причаївши до настирної безтями,
життя…

Надеюсь я…

Що там воно потоне…

Наодинці…