Без тебе

Александра Салюк
Це був наш час,
Ми провели його дотепно,
Ми пили після річки квас,
Без тебе стало так нестерпно.
Без тебе на душі журба,
Без тебе зорі не яскраві,
Не веселить дітей юрба,
Та усмішки вже не ласкаві.
Без тебе зупинився час,
Він не такий уже дотепний,
Не пью я більше навіть квас,
Бо час такий уже нестерпний.