Pоrа Pетуniй

Svyatoslav Synyavsky
пора петуній, підтюпцем - стара,
кав’ярні сонні, пообіддя, море....
amore, amaretto, перегук сердець,
маслини з вуст_в_вуста
і кава з кардамоном
густа і запашна
як сон з тобою,
як сієста
в оцьому Місті,
де нас двоє…