наче зграя гусей,

Валео Лученко
наче зграя гусей, потікали вітрила у море
хвора моя уява малює шторми та нещастя,
моровицю несе моє серце у сни чиїсь милі,
а думки як ті коні у милі несуть кволу душу
в яругу депресії,
бо напруга зростає,
бо еМ-Де-Пе* тисне
на педаль газу,
а пального не стачить
і я знаю,
зупинившись оцього разу,
я не вийду з автівки
і навіть не виповзу
щоб скотитися
у кувет
відлежатись
та повільно рушити у степи
ще сьогодні зелені
 ----
 -Боже, а може я знову проскочу?
 -Як схочеш, Отроче...

 ------------
 * біполярний розлад або маніакально депресивний психоз