Нiхто, тiльки ти...

Марина Ярославна
Це нiби сон,
Я лiд у вогнищi кохання.
Дощi змивають все навколо,
Серце, почуття...
Це все любов моя.

Нiхто, тiльки ти!
Навчив мене так кохати,
Ти взяв мене в полон,
Але вiд тебе я тiкаю...

Знiмаємо кiно
I кожну мить лишаєм назавжди
Сьогоднi я скажена знов
То це моя любов...

Нiхто, тiльки ти!
Навчив мене так кохати,
Ти взяв мене в полон,
Але вiд тебе я тiкаю...